Menu
De in juni 7 2022

Vrijetijdsaanwezigheid kaatst terug in april

In april bedroeg de hotelbezetting in de Gironde voor overnachtingen 92% van het niveau van voor de crisis. De vrijetijdsklanten waren er tijdens de voorjaarsschoolvakanties, en zelfs meer dan in 2019 (+6% overnachtingen). Deze stijging kwam niet alleen de kust ten goede: de hotels in Bordeaux en in het binnenland van het departement noteerden respectievelijk stijgingen van 14% en 17% in vrijetijdsovernachtingen in vergelijking met april 2019.

Maar het tekort aan zakelijke klanten (-18% van de nachten in vergelijking met april 2019) blijft wegen, vooral in Bordeaux en in de Urban Unit van Bordeaux, waar het aandeel meestal bepalend is (61% en 70% van de nachten in april 2019).

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *