Menu
De 25 mei 2020

Gidsen voor goede praktijken van ADN Tourisme

Om de heropening en hervatting van de activiteiten van haar leden en hun partners te ondersteunen, heeft ADN Tourisme twee conceptgidsen voor goede praktijken ontwikkeld..

De eerste bedoeld voor structuren die lid zijn van ADN Tourisme, de tweede voor logies, gemeubileerde accommodatie en bed & breakfasts, ontworpen in overleg met het landelijke netwerk van Gîtes de France en die vormt een aanvulling op de door de regering opgestelde en ter beschikking gestelde documenten.

De gids voor institutionele toeristenorganisaties is begin juli gevalideerd door het ministerie van Volksgezondheid. Het bevat links naar gidsen met goede praktijken voor andere soorten toeristeninrichtingen.

De gids voor lodges en bed & breakfasts werd eind juli gevalideerd. Het bevat adviezen en tips om de ontvangst van haar klanten en het onderhoud van haar accommodatie in alle gemoedsrust te verzekeren.

5 reacties

 • Publie par VIERMIJN le 5 2020 juni :

  Downloaden van het Bed and Breakfast document onmogelijk, lezen ook onmogelijk, een oplossing? Dankjewel !

  • Publie par Nathalie Clauzel le 9 2020 juni :

   Hallo,
   De conceptversie van de praktische gids voor bed & breakfasts die we hadden uitgedeeld, wordt momenteel aangepast, daarom hebben we deze uit de download verwijderd. De nieuwe versie zal worden geplaatst zodra deze is uitgebracht. In de tussentijd nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons webinar "Hoe welkom te heten tijdens de zomer van 2020 in een gite of een pension? gehost door Céline Gey van ADN Tourisme en Danièle Berdoy van ARS Nouvelle-Aquitaine, die plaatsvindt op donderdag 11 juni om 16 uur.
   Met vriendelijke groet,
   Nathalie Clauzel

   • Publie par VIERMIJN le 10 2020 juni :

    Bedankt voor je feedback, dus het is niet de techniek die me heeft verraden, ik wacht met spanning op de definitieve versie! En voor het webinar van 11 juni heb ik me natuurlijk aangemeld, gefeliciteerd met de passage voor de links die heel snel na het begin van de pandemie zijn gemaakt, het is zeer merkbaar!

 • Publie par Falchon le 12 2020 juni :

  Dag
  Heb je een link voor de herhaling van het webinar "Hoe verwelkomen in de zomer van 2020 in een gite of een gastenverblijf? gehost door Céline Gey van ADN Tourisme en Danièle Berdoy van ARS Nouvelle-Aquitaine, die plaatsvond op donderdag 11 juni om 16 uur.
  dank u bij voorbaat
  IF

  • Publie par Nathalie Clauzel le 18 2020 juni :

   Dag mevrouw,

   Om alle herhalingen van de webinars aangeboden door Gironde Tourisme te vinden, raadpleegt u de pagina Nieuws van het pro-gedeelte van onze website of cliquez ici
   Met vriendelijke groet,
   Nathalie Clauzel

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *